Jump to content





Sign in to follow this  
olavjen

Journey 2009 windshield wiper problem

Recommended Posts

Need Help, the windshield wipers only work in high mode, not in low, no function for the intermittent or for the rain sensor.

The park position does not work either.

Tried to change the motor but no change.

 

anything I can measure , or check?

Is there a wiper module?

 

live in Norway so not too many Dodge dealer here

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would check the wiper relay or the switch itself. Do you have any issues with your turn signals or high beam? Not sure what you mean by the PARK position not working? You can't get the car in Park, or the light is out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Armando G said:

I would check the wiper relay or the switch itself. Do you have any issues with your turn signals or high beam? Not sure what you mean by the PARK position not working? You can't get the car in Park, or the light is out?

Thanks for feedback.

I mean  park position of the wiper motor or wipers.  Now they just stop anyware. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, got you. Then definitely check the relay, might be going bad, or you have a frayed wire somewhere (or bad connection)...either one may cause loss of power to the motor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×