Jump to content





Bander24

Fuel, Brake & engine light can’t figure why

Recommended Posts

I have a 09 Journey 2.4lt and I cannot figure out why they are on. I had a proformance chip installed one day and didn’t have any issuea for 2 days. Then the 3rd day those light came on. I disconnected the chip and reset the computer and did a reset for the dash lights: I have checked all fuses and relays and they are all good. I now have lost my lock and unlocks. I checked for codes and one came up and it was the Fuel level sensor A  circuit High Input. 

So my thinking is that I have to have a bad ground somewhere. 

If anyone could give me suggestions I will trying anything. Thank you for your time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leave the chip out.  Drive it for a few days and do a hard battery disconnect reset again.  No disrespect, but the 2.4 has no hidden performance.   The chip isn't going to unleash anything positive.   It probably will continue to unleash more lights, problems, and gremlins.  My advice is to leave the chip out permanently.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Research before adding any kind of “chip” to any vehicle. They are a waste of money. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×