Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'frozen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dodge Journey Community
    • Welcome!
    • Forum Help and Suggestions
  • Dodge Journey Social
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing, Ordering & Competing Products
    • Lounge
    • Owner Impressions
    • Photos & Videos
    • Super News Ticker
    • Facebook @ Dodge Journey Forum
  • Dodge Journey Modifications & Technical Forum
    • Accessories, Modifications
    • Alarms, Keyless Entry, Key Fobs, Locks & Remote Start
    • Appearance
    • Audio, Infotainment Navigation, MyGig, UConnect, etc.
    • Brake, Chassis & Suspension
    • Climate Control
    • Electrical, Battery & Charging
    • Engine & Driveline
    • Exterior & Body
    • Glass, Lighting, Mirrors, Sun Roofs & Wipers
    • Hauling & Towing
    • Interior
    • Service
    • Wheels & Tires
  • Dodge Journey Classifieds
    • Classifieds
  • Dodge Journey Testing
    • Test Forum

Marker Groups

  • Members

Found 1 result

  1. TLDR; My radio is lazy, and unresponsive. Volume isn't working, and XM is not working. Will attempt a 'disconnect the negative terminal' trick, per forum discussions. feeling optimistic; will update. Story: As a follow-up to my previous repair tutorial entitled "Cruise Control, LOVE TAP FIX", and my experience as a Alternative Mechanical Repairman (ei, advocate of using the Love-Tap to fix everything from HVAC to Gauge Clusters) I recently noticed my Uconnect 4.3 (2011 DJ) was slowing down, crashing on boot up, and XM/Volume was unresponsive. After boastfully explaining to my wife that 'I knew FCA products, and that a well placed 'LOVE TAP' would fix this touch screen...' I proceeded to give the side of the console a 'THUD' (Just south of the ignition) AND I SHIT YOU NOT THE RADIO FUNCTIONS ALL RETURNED TO NORMAL! ALL WORKING- XM, FM and the VOLUME!... we couldn't stop laughing!!!!.... for about 5 minutes... then it froze again. Oh-well. So today, I check the forums. some folks say to leave the battery disconnected for 30 minutes. Seems legit. I'll do this tonight- and report my findings. I have no doubt this will solve my issue. PSA: I work at GM now... So I get to deal with my coworkers bugging me to switch my ride daily. To them I say "ONCE FCA, HERE TO STAY!" .... Also, it's not in my budget for a new car.
×