Jump to content





Recommended Posts

I have a 2014 Dodge Journey and just within the last two weeks or so my bluetooth is not working.  When I click on the phone icon the screen just freezes and won't allow me to connect a phone it just says please wait and never changes.  If i go into settings and try and access the phone settings it doesn't do anything either.  Anyway to fix this?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

check to see if their is a service bulletin on it both my daughters jeeps u connect had recalls on them for updates..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having mine replaced ...same issue glad I have extended warranty

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Kelly19 said:

I have a 2014 Dodge Journey and just within the last two weeks or so my bluetooth is not working.  When I click on the phone icon the screen just freezes and won't allow me to connect a phone it just says please wait and never changes.  If i go into settings and try and access the phone settings it doesn't do anything either.  Anyway to fix this?  

 

Hi Kelly19,

 

Sorry to hear about this! If you'd like to send us a PM with your VIN I'd be happy to look into this further for you.

 

Andrea

Dodge Social Care Specialist 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Andrea

 

I have sent a PM but have not gotten a reply back.

 

Thanks

Kelly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I have a 2012 journey r/t with the 8.4. My hands free and v/r locked up and now says system is loading, please wait. Has been like that for 3 weeks. Talked to dodge, and they want 200 to diagnose the problem. Anybody else have any luck resolving this issue? Tried doing the reset, but I couldn't get it to actually reset. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Jay Stevens said:

Hello, I have a 2012 journey r/t with the 8.4. My hands free and v/r locked up and now says system is loading, please wait. Has been like that for 3 weeks. Talked to dodge, and they want 200 to diagnose the problem. Anybody else have any luck resolving this issue? Tried doing the reset, but I couldn't get it to actually reset. 

 

Sometimes you gotta pay to play. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look around for a used module and replace it yourself unless you want to pay...the dealer wont do it for free unless you have warranty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×